3 fitnessbloggare för den intresserade 2019

En positiv utveckling i vårat samhälle, som en härlig kontrast för all den negativa utvecklingen, är att fitness och träning blivit trendigare än det någonsin tidigare varit förut. Inte bara följer folk en massa bloggare, influencers, Instagram och Snapchat modeller på deras äventyr samt träningspass utan folk tränar även själva i större siffror än tidigare varit fallet.

Förut var det så att varje familj hade sitt ”fitnessfreak” och denne var stor, extrem och konsumerad av sin träningsidentitet. Numer tränar nästan var människa på något vis och allt fler är i form än har tidigare varit fallet. Det är inte längre så att personer som tränar sticker ut ur mängden utan nu är det motsatsen. Och den positiva inställningen samt inkluderande attityden får allt fler folk att ge sig in i träningen, istället för att skjuta undan folk. Därmed blir träning allt populärare och allt fler väljer att träna idag.

För den som just kommit igång med träningen och söker inspiration följer nedan 3 st fitnessbloggare att följa 2019. Om nedanstående bloggare inte passar är det bra att veta att världen idag är fylld av fitnessbloggare och det är väldigt enkelt att hitta någon som passar just dig. Nedan följer 3 st med stora mängder följare och kan således passa de flesta som söker fitnessbloggare att följa.

Vill du starta din egna fitnessblogg? Låt inte dina drömmar ligga och damma utan förverkliga dem. Välj helt enkelt ett av webbhotellen som listas hos exempelvis Hittawebbhotellet och gå därefter vidare med det. Beställ ett webbhotellspaket, köp en domän och installera därefter WordPress. Snart är du på gång i nolltid och har en blogg att sprida till världen. Vill du dela med dig utav den? Kontakta då mig gärna så lägger jag möjligtvis upp den här på sidan!

Hugo Rosas

Hela Sverige vet vem Hugo Rosas är. Få vet dock att han driver en fitnessblogg på sin fritid med tusentals följare och tusentals läsare varje dag. Är du intresserad av att komma igång och vill ha tips samt se hur andra tränar så kan Hugo Rosas blogg vara en blogg att följa. Hugo lägger inte bara upp blogginlägg på sin träning och träningspass utan även andra inlägg som följer hans liv. För den som är intresserad av lite mer än bara fitness är Hugos blogg en blogg att följa.

Katti Houshmandfar

Katti är ett fitnessfreak som tränar i flera år och känner till träningen ut och in.

Söker man träningstips, nya övningar och annat kan Kattis blogg vara den perfekta bloggen för en. Här hittar man inte bara tips och idéer på nya övningar samt nya varianter på att träna utan även tips på dieter och mycket annat. För den som inte bara vill komma igång utan även hålla igång så kan Kattis blogg vara den perfekta bloggen för en. Följ den och se om Kattis tips kan vara några tips för dig.

Gustaf Ollas

För herrn som verkligen vill komma igång kan Gustaf Ollas vara rätt blogg för en. Här skrivs det inte bara om övningar och träningspass som Gustaf håller på med var dag utan även tips på dieter, intag samt kosttillskott.

Gustaf bloggar inte bara om träning utan även om andra intressen som bilar, familj och andra hobbyn. Bloggen är således en blandning av lite allt möjligt ur fitnessfreakets perspektiv och är ett breath of fresh air för den som önskar följa en fitnessblogg som passar just dem. Besök Gustaf:s blogg och se om den kan vara något för dig. Den passar alla möjliga människor.

Hur hittar man andra bloggar?

Det är idag väldigt enkelt att hitta fitnessbloggar och det enda man helt enkelt behöver göra är att registrera sig antingen på valfritt socialt medium eller använda sig utav diverse portaler som Metromode eller självaste Google.

Med hjälp av sociala medier som Instagram och Snapchat kan man väldigt enkelt bläddra bland kanaler som faller under en viss kategori—som i detta all fitness, och därefter hitta en massa nya bloggare som passar just ens egna behov.

Via Google kan du helt enkelt söka efter fitness blogg eller träningsbloggar och därefter få en massa resultat presenterade för dig.

Det är väldigt enkelt att hitta nya bloggar idag och det finns ingen anledning att sitta och vänta. Passar inte ovanstående bloggar är det bara att söka och försöka hitta den blogg som passar en bäst. Utbudet av bloggar är oerhört stort och ingen behöver gå utan läsmaterial idag.